KJ Webdesign

AED/BLS

In de cursus AED/BLS (reanimatie) leert u reanimeren en hoe om te gaan met een AED (Automatische Externe Defibrillator). Bij hartfalen telt elke minuut. Weet u wat u moet doen als je iemand in elkaar ziet zakken? De eerste 6 minuten zijn cruciaal. Als iemand snel start met reanimeren en een AED gebruikt, is de kans op overleven het grootst. 

De cursus AED/BLS wordt gegeven aan groepen met een maximale grootte van 6 personen. De cursisten dienen in het bezit te zijn van een geldig BHV, EHBO, of reanimatie diploma. In deze praktijkgerichte cursus van 4 uren leert u reanimeren en werken met de AED.

De opleiding wordt in het Nederlands gegeven maar kan óók worden gegeven in het Engels: AED user course

De cursus wordt aan iedereen die overweegt – of daadwerkelijk een AED aankoopt – ten zeerste aangeraden. Tijdens de cursus probeert A1 Trainingen zoveel mogelijk rekening te houden met de uitvoering van de AED van uw keuze.

De opleiding zal worden afgesloten met een praktijktoets waarop een voldoende gehaald moet worden. Door frequent een herhalingscursus te volgen behoudt u uw kennis en vaardigheden En kunt u zelfverzekerd handelen wanneer de situatie hierom vraagt.