KJ Webdesign

Cursussen

Wij verzorgen opleidingen in BHV, EHAK, AED/BLS (reanimatie) en EHBO op uw locatie of op een door ons verzorgde locatie. Klik op de cursus voor meer informatie.

BHV

Medewerkers opleiden tot volwaardig BHV-er?  Tijdens de BHV basiscursus worden praktische vaardigheden zoals levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en ontruimen aangeleerd. Uw bedrijf is in veilige handen.

Kinderen zijn vliegensvlug en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het goed om te weten wat u precies moet doen wanneer er iets gebeurt. Volg daarom een cursus Eerste Hulp Aan Kinderen. Deze cursus is uitermate geschikt voor ouders met (jonge) kinderen, maar ook voor mensen met een kinderopvang of werknemers bij een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal etc.

Bij hartfalen telt elke minuut. Weet u wat u moet doen als je iemand in elkaar ziet zakken? De eerste 6 minuten zijn cruciaal. Als iemand snel start met reanimeren en een AED gebruikt, is de kans op overleven het grootst. In de cursus AED/BLS (reanimatie) leert u reanimeren en hoe om te gaan met een AED.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet u hoe u moet handelen wanneer iemand zich verslikt, een epileptische aanval krijgt, een brandwond oploopt of een bloeding heeft?  Tijdens de cursus EHBO leert u eerste hulp verlenen in verschillende situaties.

Van herhalen en oefenen word je beter en bouw je zelfvertrouwen op. Van elke cursus bieden wij ook herhalingscursussen aan. Ga voor zekerheid in elke situatie, onderhoud uw vaardigheden en blijf up-to-date. Volg een herhalingscursus!